Biblioteksintroduktion

Vi afholder åbne virtuelle introduktioner fast en gang om måneden, men vi kan også komme til jeres fysiske møde.

Biblioteksmedarbejdere i læsesalsmiljø

Foto: Thomas Søndergaard

Introduktion til service for centraladministrationen

Biblioteksservice er langt mere end bare bøger. Hver dag svarer vi på centraladministrationens spørgsmål, skaffer betalingsbelagt forskning, fremfinder forarbejder, og yder sparring når et forskningsfelt skal overvåges.

Har du svært ved at finde tid til litteratursøgning, eller mangler du adgang til forskningsartikler, kursuslitteratur og nyhedsmedier? Måske har du brug for at finde lovforarbejder eller afgørelser? Så er 30 minutter i selskab med dit bibliotek godt givet ud!

Deltag i vores virtuelle introduktion, og hør mere om hvordan du kan få specialiseret og professionel biblioteksservice.

Målgruppen er alle ansatte i centraladministrationen.

Tilmeld dig

Se dato for kommende introduktion på vores LinkedIn profil, hvor du også kan tilmelde dig. Alternativt kan du skrive til os, så modtager du en Outlook invitation til det virtuelle møde inklusiv link til Zoom.

Skræddersyet oplæg

Vi tilbyder også tilpassede oplæg eller sparring omkring litteratursøgning, juridisk informationssøgning eller søgning i specifikke databaser til centraladministrationen. 

Kontakt os for at aftale nærmere om et oplæg.

Generelle kurser

Har du brug for generelle e-læringstilbud i for eksempel informationssøgning, databasesøgning, så tag et kig på kursusportalerne LearningLib. og Coursera.
 

LearningLib er en fælles digital platform for Fag- Forsknings- og Uddannelsesbiblioteker i Danmark, Norge og Sverige.
 

Coursera udbyder online kurser på universitetsniveau i et samarbejde med adskillige universiteter verden over.
 

Du kan finde både betalingsfri online læring samt betalingsbelagte kurser på platformene.